PRAKTIJK
SYSTEEMTHERAPIE
GRONINGEN
MARDOU MEIJERMAN

Over ons

Wij geloven dat het belangrijk is om zowel oog te hebben voor de mens als individu als voor de mens en zijn omgeving waarin hij/zij leeft én de wisselwerking hiertussen. Dat is een belangrijk uitgangspunt voor de Praktijk Systeemtherapie Groningen. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid, praktijkgerichtheid en persoonlijke aanpak waardoor wij ook in complexe en moeilijke situaties succes boeken.

Deskundig en praktisch

Wij streven naar evidence-based werken in de praktijk. Daarbij staat het best haalbare resultaat voorop.
We zijn betrokken en staan naast een ieder om de doelen in de praktijk te bereiken. We gebruiken telkens de meest recente wetenschappelijke inzichten en voegen daar jouw of jullie kennis en onze unieke eigenheid en creativiteit aan toe.

Wij vinden dit belangrijk en zullen regelmatig vragen wat een ieder van de behandeling vindt zodat deze goed is afgestemd op de doelen en we de kwaliteit van onze dienstverlening op het hoogste niveau kunnen houden.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, verbindt en tot hun recht laat komen. Ondanks de achtergrond en oorzaken van een ieders problemen gaan we er vanuit dat elk mens ernaar streeft om gelukkig te zijn met zichzelf en om in verbinding te staan met de ander.

Wij luisteren naar wat een ieder écht nodig heeft. Daar passen we onze behandeling op aan. Je kunt hierbij zo nodig profiteren van een mix van behandelmethodes. De cliënt is de regievoerder van het ontwikkelproces. Dat is ons streefpunt. De belangrijkste lijnen van de behandeling stippel je daarom samen met de vaste behandelaar of therapeut uit. Gedurende het traject zijn de hulpvragen leidend.

Mardou Meijerman, praktijkhoudster, systeemtherapeut NVRG en EFT therapeut.
Lid van NVRGNVPARBCZ en geregistreerd in het SKJ.