PRAKTIJK
SYSTEEMTHERAPIE
GRONINGEN
MARDOU MEIJERMAN

Contactgegevens en Route

Naam: Mardou Meijerman
Adres:
 Eridanusstraat 2, 9742 PZ Groningen
Telefoon: 06-33196969
E-mail: mardou.meijerman@gmail.com
Website: www.praktijksysteemtherapiegroningen.nl

Bereikbaarheid:

Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-33196969. Door de week zal ik tijdens behandelsessies de telefoon niet altijd kunnen opnemen. Stuur als ik niet aan de telefoon kan komen een app of mail. Ik bel of mail je dan zo snel mogelijk terug.

In dringende gevallen kan je contact opnemen met waarnemers Liesbeth Alkema: Tel. 06 37405114 of Lidian Huegen: Tel. 06-38467942.

In geval van crisis kan je je huisarts of doktersdiensten bellen.

Vakantie

Van 28-07-2020 tot en met 15-08-2020 ben ik met vakantie. Uitsluitend in spoedeisende gevallen kunt u mij via het gebruikelijke nummer bellen. Mocht ik op dat moment niet bereikbaar zijn dan kunt u een boodschap inspreken of één van bovenvermelde waarnemers bellen.

Contactformulier

  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het
  Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Route

  Vanuit de westelijke rondweg Groningen 
  Bij de stoplichten afslag Vinkhuizen/Pleiadenlaan vanuit zuidelijke richting rechts. Bij de eerste stoplichten rechts via de Voermanstraat de wijk inrijden. Volg de Voermanstraat 550m en sla links de Zuiderkruislaan in. Na 70 m vind je rechts de Eridanusstraat. De praktijk is gevestigd aan de achterkant van de eerste hoekwoning in de Eridanusstraat.
  Je kan het beste omlopen en je direct bij de praktijk melden. Je kan aan de Zuiderkruislaan vrij parkeren. 

  Vanuit andere richtingen (centrum- c.q Paddepoel Groningen) 
  Neem op de Zonnelaan, de afslag Grote Beerstraat. Ga na 120 m linksaf naar de Andromedastraat. Na 140 m gaat deze over in de Zuiderkruislaan. Na 140 m vind je links de Eridanusstraat. De praktijk is gevestigd aan de achterkant van de eerste hoekwoning in de Eridanusstraat. Je kunt je het beste direct aan de achterkant bij de praktijk melden.
  Je kan aan de Zuiderkruislaan vrij parkeren.

  Plan mijn reis